About Us
Tenn Fasteners (Melaka) Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2000. Kami adalah pembekal perkakasan yang pakar di Malaysia. Kami membekalkan pengikat skru, alat tangan dan peralatan kuasa, peralatan, cat, sistem dan perkhidmatan kepada pelbagai jenis industri seperti pembinaan, automotif, kerajaan dan akaun institusi di seluruh Malaysia.

Kami berbangga dengan perkhidmatan selepas jualan kami. Kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan yang baik dan cepat bagi pelanggan yang memerlukan alat untuk mencari rezeki. Alat pembaikan alat kami diuruskan oleh pekerja yang pengalaman dan bengkel kami mempunyai banyak jenis bahagian dan peralatan pembaikan.

Kami yakin dengan produk kami. Dari hari pertama kami telah membekalkan produk yang berkualiti ke pasaran dan menjualnya kepada pelanggan pada harga yang berpatutan.

Pasukan yang bermahir kami komited untuk memberikan pelanggan kami dengan produk yang komprehensif. Pakar kami bekerja keras untuk melaksanakan idea baru, meningkatkan kualiti, dan membantu kami mencapai kepuasan pelanggan. Mengejar kecemerlangan kami telah membolehkan kami mencapai puncak kejayaan.

Switch To Desktop Version